Gebruik

Gebruik

In de Schor zijn er verschillende ruimtes die gebruikt kunnen worden voor uiteenlopende christelijke activiteiten. Dus heb je een mooi idee vanuit deze insteek neem dan contact met ons op. De ruimtes zijn niet bedoeld voor feesten en partijen. We vragen een onkostenvergoeding en daar worden de vaste lasten mee betaald. De Schor heeft geen winstoogmerk, dus steunen wij verschillende goede doelen.

Atelier | Café & Winkel

Deze ruimte is op dijkniveau en heeft een eigen ingang. Het voorste gedeelte is ingericht als winkelruimte en heeft achterin een keuken. De ruimte is geschikt voor kleine groepen tot 20 personen. Ideaal voor het houden van workshops.

Muziek Kelder

Deze ruimte is via een eigen ingang aan de achterkant te betreden. Het is een gezellige en  praktische ruimte om in te oefenen als band.

Upstairs

Deze ruimte is op de bovenverdieping en is de grootste ruimte geschikt voor maximaal 50 personen. Er staat een gezellige zithoek en er zijn tafels en stoelen. Ook is er een bar, beamer, tafelvoetbal, air-hockey en dartbord. Zeer geschikt voor de jeugd, maar ook andere mogelijkheden.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.