"Jezus kennen is ons leven. Om te doen wat Hij van ons vraagt."

De Schor

De Schor is een gezellig en sfeervol gebouw op de dijk in Papendrecht. Het is een plek om elkaar te ontmoeten, talenten te ontwikkelen en God te leren kennen. 

Er worden allerlei evenementen georganiseerd door verschillende kerken en stichtingen. Workshops, Bijbelstudies, jongerenavonden, kinderclubs, worshipnights, gebedsbijeenkomsten, oefenavonden voor bandjes, movienights, huiskamerconcerten en nog veel meer!

Stap gerust binnen bij De Schor en maak een praatje. Of kom naar één  van de activiteiten.

 

Het Bestuur

Merijn de Jong

Christen, echtgenoot en vader, leraar. Opgegroeid in Papendrecht, getrouwd met Chantal, samen hebben ze vier kinderen. Merijn studeert in Tilburg en werkt in Rotterdam bij de Passie. Houdt van zingen en gitaar spelen, voetballen en lezen.

Enthousiast wordt hij van praktisch christen zijn, jongeren inspireren en op zoek gaan naar wat discipel van Jezus zijn inhoud vandaag de dag.

Jesus

Chantal de Jong-van Wijngaarden

Dochter van God, creatief, echtgenote en moeder, bloemiste. Een echte Papendrechtse van ‘t Zand, getrouwd met Merijn en samen hebben ze 4 kinderen. Ze houdt van zingen, oude spullen upcyclen en buiten leven.

God persoonlijk kennen is haar verlangen. Haar passie is creatief bezig  zijn en anderen hun talenten te laten ontdekken.

Annelies Helder-Hooglander

Gezinsmanager, organisator, creatieveling, natuurliefhebber. Annelies is getrouwd met Arjan, moeder van een zoon en dochter. Ze houdt van andere culturen, steden, musea, kunst en cultuur, lezen, lekker eten en creatief bezig zijn.

Ze heeft een passie voor God en Oeganda waar ze met haar man twee keer een reis naar toe heeft geleid. Hieruit is stichting SHIF ontstaan, waar de Schor met regelmaat aan doneert.

De Schor Atelier 2

Visie

Ons verlangen is dat de Schor een plek mag zijn in Papendrecht waar allerlei leuke, creatieve en opbouwende activiteiten plaatsvinden voor jong en oud. Of je nu al christen bent, of op zoek naar wie God is. Samen kunnen we doormiddel van onze talenten en passie de liefde van Jezus laten zien aan de mensen om ons heen. Heb je een mooi idee en heb je daar de ruimte voor nodig, neem dan contact met ons op. 

Met elkaar kunnen we een verschil maken. De een zaait, de ander oogst. Ons gebed is dat het aanbod van activiteiten zal groeien, dat meer mensen Jezus zullen leren kennnen en groeien in hun geloof. Leren hoe je jouw talenten kunt inzetten voor God en mensen. We willen ook een ontmoetingsplek zijn voor christenen uit verschillende kerken en gemeentes, want  met elkaar zijn we Jezus handen en voeten hier op aarde.

Neem Contact op!

stichtingdeschor@gmail.com

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.